Teinityttö laittoi Twitteriin isänsä vanhoja kuvia tietämättä, kuka niissä esiintyi ensimmäistä kertaa koskaan – Nirvanahan se siellä

Milloinkas sitä ei historiallisia kuvia löytäisi.

Jesse Frohman

Maggie Poukkula -niminen nuori tyttö laittoi viime viikolla Twitteriin haalistuneen valokuvasarjan isänsä asunnosta ja kotibileistä vuodelta 1987. Eräs Twitter-käyttäjä tiedusteli Maggielta hämmentyneenä, esiintyvätkö kuvassa eräätkin Kurt Cobain ja Krist Novocelic. Maggie lupasi kysyä asiasta isältään, seattlelaiselta muusikolta Tony Poukkulalta asiasta.

Isipapan vastaus oli kuin olikin myöntävä, ja kuvassa Kurt ja Krist soittavat ensimmäistä kertaa Nirvanan kappaleita. Kuvat selittyvät sillä, että Tony Poukkula oli Kurtin opiskelijakaveri 1980-luvun puolivälin jälkeen, ja heillä oli tapana jammailla keskenään Richmondissa, Washingtonissa, missä he tuolloin asuivat.

Kyseisellä keikalla Kurt ja Krist soittivat varhaisia versioita Nirvana-kappaleista kuten Downer sekä Hairspray Queen. He soittivat keikalla myös Led Zeppelin -covereita, jolloin kitaraan tarttui myös kotibileiden isäntä Tony Poukkula.

Eli ei kun omien vanhempien kuvavarastoja selamaan vain! Twiitin alta voit muuten kuulla äänitallennetta kyseiseltä keikalta. Rutisee kovaa!