The Weeknd julkaisi sarjakuvamaisen videon, jolla käydään läpi laulajan uraa

Raapaisu The Weekndin uusimmalta albumilta ja samalla artistin historiasta.

The Weeknd julkaisi keväällä After Hours -albumin, jolta löytyvästä Snowchild-kappaleesta on julkaistu nyt musiikkivideo. Sarjakuvamaisella musiikkivideolla käydään läpi laulajan uraa ja viitataan musiikkivideoihin joita hän on julkaissut, kuten Anton Tammen ohjaamaan Heartless-videoon. Kappaleella itsellään käsitellään myös laulajan elämää ja tekoja.

Nopeana historiikkina kerrottakoon, että laulaja rakensi fanipohjansa perustan Trilogylla, eli kolmnen mixtapen kokonaisuudella, joissa tarkastallaan artistin sydänsuruista ja päihderikasta elämää. Tämän jälkeen hän julkaisi Kiss Land -debyyttialbumin, joka ei varsinaisesti ollut huono, mutta ei sisältänyt yhtäkään kansaa värisyttävää hittibiisiä. Näin ollen latinki jäi piippuun, mutta potentiaali huomattiin.

Pakan reväytti lopulta Beauty Behind The Madness -albumi, jolla on hittejä melkein jokaiselle sormelle. The Hills ja Can’t Feel My Face -kappaleista tuli valtaisia anthemeja ja Weekndistä globaali pop-tähti. Mainitut kappaleet ovat edelleen laulajan suosituimpien biisien joukossa.

Pop-tähteydelle vakautta toi seuraavaksi julkaistu Starboy-albumi, jonka nimikkobiisi on myös yksi artistin isoimmista hiteistä. Tässä vaiheessa laulaja oli jo niin iso tähti, että hän pystyi pikkuhiljaa siirtyä tekemään mitä tahtoi. Hän palasi alkuaikojensa soundiin My Dear Melancholy, -ep:llä ja toistaiseksi parhaimpaan albumikokonaisuutene hän ylsi uudella After Hours -levyllään, joka on selkeästi albumeista ehein kokonaisuus. Siitä enemmän täällä.

Näitä kaikkia aineksia kuullaan ja nähdään alta löytyvällä videolla. Videosta vastaa D’art Shtajio -animestudio.