Anton Tammi valtavassa nosteessa – ohjannut tänä vuonna kolme musiikkivideota kansainvälisille megatähdille

Anton Tammi on tehnyt tänä vuonna yhteistyötä The Weekndin ja Halseyn kanssa.

04.12.2019

Anton Tammi on jälleen yhteistyössä miljardeja striimanneen The Weekndin kanssa. The Weeknd julkaisi viime viikolla Heartless-singlen, joka on tällä hetkellä kansainvälisesti Spotifyn kolmanneksi striimatuin kappale. Anton Tammi on ohjannut tälle kappaleelle musiikkivideon.

Videosta voi vetää mielenkiintoisia johtopäätöksiä. Vaikuttaa siltä, että Anton Tammella on ollut iso panos The Weekndin tämän hetkiseen visuaaliseen ilmeeseen. The Weekndin tuoreissa pressiotoksissa on täsmälleen sama visuaalinen maailma, mikä musiikkivideolla. Eli Tammi ei liene olleen vain yksittäisen videon asialla, vaan mahdollisesti yhtenä tekijänä kokonaisen konseptin käsittelyssä.

Tämä ei olisi kaukaa haettua, koska Tammi on aiemmin ollut tekemässä The Weekndin kiertuevisuaaleja, sekä kuvannut osan In The Night -videosta. Kenties hän jakaa yhtenevän taiteellisen näkemyksensä kanadalaisen poptähden kanssa.

Aiemmin tänä vuonna Tammi ohjasi peräti kaksi videota Halseylle, joista toisen, eli Clementinen yhdessä Dani Vitalen kanssa. Graveyard-videon ohjauksesta Tammi vastasi yksinään.

Clementine-videolla on aistittavissa samanlaista upottavaa, visuaalisesti näyttävää maailmaa, jota nähtiin myös Lykke Lin Hard Rain -videolla. Videosta kerroimme aikoinaan täällä. Halseyn videot näet kappaleiden nimiä klikkaamalla.

The Weekndin tuore video on happoisa, Tammen töistä tuttu monimuotoisuus on paikallaan. Videolla nähdään myös kappaleen tuottanut Metro Boomin. The Weeknd ja Metro Boomin seikkailevat videolla kasinolla ja elävät kuin Hunter S. Thompsonin kirjassa. Lopulta vaikuttaa siltä, että amfetamiini, josta biisillä hetken lauletaan, ottaa vallan.

Laulaja julkaisi hiljattain Instagramissa uuden kuvan, joka vaikuttaisi jonkin musiikkijulkaisun kansikuvalta. Jää nähtäväksi julkaiseeko The Weeknd pian taas uuden singlen. Sitä ennen katso musiikkivideo alta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

💔

Henkilön The Weeknd (@theweeknd) jakama julkaisu

Lisää luettavaa