Tiesitkö, että Suomeen kesällä saapuva Mø on kovan luokan Muumi-fani? Pikku Myy on vahvasti läsnä tuoreella musiikkivideolla

Ei muumitaloa lukita yöksi, hei møømit

15.01.2018

esiintyy Sideways-festivaalissa perjantaina 8. kesäkuuta. Mø tekee kovaa vauhtia uutta musiikkia ja viime vuonna tanskalainen julkaisi When I Was Young -ep:n.

Nyt laulaja on jälleen lyönyt hynttyyt yhteen luottotuottajakseen kuvailtavan Diplon kanssa. Diplo ja Mø ovat tehneet yhteistyötä jo viiden vuoden ajan ja näistä yhteistöistä tunnetuin on Mø:n vierailu Major Lazer -yhtyeen Lean On -kappaleella. Kyseistä biisiä on kuunneltu Spotifyssa jo yli miljardi kertaa, joten jonkinlaista cv-merkintää on siis syntynyt.

Uusin yhteistyö on viime marraskuussa julkaistu Diplon Get It Right -kappale, josta julkaistiin nyt musiikkivideo. Videolla Diplo ja Mø juhlistavat viisi vuotta kestänyttä menestyksellistä yhteistyötään ja pistävät tanssiksi.

Videolla tekee cameon Pikku Myy, mutta hyvin huomaamattomasti. Pikku Myy on tatuoituna Mø:n jalkaan. Mikäli haluat nähdä tämän kotimaisen cameon, niin ei muuta kuin painamaan playta ja odottamaan muutama sekunti. Myylle siis tarjotaan ruutuaikaa oikein kunnolla.

Mø on tunnetusti kovan luokan Muumi-fani ja vieraili Muumimaailmassa vuoden 2016 Ruisrock-vierailun yhteydessä. Tuolloinkin matkassa oli Diplo ja hieman alempaa löytyykin heidän yhteiskuva kyseiseltä vierailulta.

Tsekkaa Get It Right ja kuva alta.

Lisää luettavaa