Tiesitkö, että yksi tämän hetken suosituimmista laulajista on myös intohimoinen pelaaja? Nyt nähtävissä livetallenteita Post Malonen pelitaidoista

Videopeli-Post.

03.01.2018

Ennen r’n’b-uraansa Post Malone oli innokas pelaaja, joka viihtyi etenkin Minecraft-pelien parissa. Kaveriensa kanssa touhuttuaan Post Malone, eli Austin Post teki siinä sivussa omia kappaleitaan. Kun White Iverson -single nousikin yllättäen jättisuosioon, keräten miljoonia striimauksia lyhyessä ajassa, saivat Minecraft-videot hetkeksi jäädä.

Tämän jälkeen Post Malonen ura on ollut tasaisessa nousukiidossa. Yksi viime vuoden suurimmista hiteistä oli Malonen kappale Rockstar, jolla vieraili myös 21 Savage. Kappaletta on tähän mennessä kuunneltu Spotifyssa 621 miljoonaa kertaa, joka on yli 200 miljoonaa enemmän, mitä läpimurto single White Iversonia on kuunneltu.

Joku voisi luulla, ettei Post Malonella ole enää aikaa videopeleille, mutta se ei pidä paikkaansa. Post Malone on alkanut striimaamaan omia pelisessioitaan Twitch-sivustolle. Tällä hetkellä Post Malone pelaa PlayerUnknown’s Battlegrounds -peliä.

Vaikka tässä saattaakin olla enemmän ja vähemmän kyse bisneksestä, niin eiköhän Postista tai pelistä kiinnostuneilla faneilla ole mukava näitä seurata. Videot eivät ole mitään lyhyitä rykäisyjä, vaan ne kestävät jokainen lähes kolme tuntia. Kolme tähän mennessä julkaistua videota löydät alta, Post Malonen kanavan löydät täältä.

Katso My First Stream (lähettäjä: PostMalone) sivulla www.twitch.tv
Katso My Second Stream (lähettäjä: PostMalone) sivulla www.twitch.tv
Katso My Third Stream (lähettäjä: PostMalone) sivulla www.twitch.tv

Lisää luettavaa