Tippa tiputti vielä yhden singlen ennen albumia

Polta se pois -kappale nyt ulkona.

19.10.2018

Tippa vastaa vuoden onnistuneimmasta kurssinmuutoksesta. Nimestä putosi T-pääte ja musiikki vaihtui rasvaisesta trapista emoräpiksi kutsutuksi, kitaralla sävytetyksi henkilökohtaiseksi puhelauluksi.

Ensimmäinen uutta tyyliä edustanut kappale Satutat mua on Suomen virallisella singlelistalla 13 viikkoa, parhaimmillaan paalupaikalla, ja Spotifyssa biisiä on striimattu yli 6 miljoonaa kertaa. JVG-featilla varustettu Roska silmäs julkaistiin kesällä ja levy-yhtiön mukaan se lähentelee platinarajaa.

Tänään Tippa julkaisi Polta se pois -singlen, jonka kerrotaan olevan viimeinen singlejulkaisu ennen Nää äänet -albumia.

”Styge kertoo uudesta alusta. Siitä, että pahimpien pelkojen ja ahdistuksien takana odottaa usein jotain hyvää. Tehtiin GoodJobLarryn kanssa eka versio biisistä jo viime syksynä ja viimeisteltiin se kuukausi sitten. Polta se pois -sinkun fiilis sopii hyvin viimeiseksi biisiksi ennen albumia, ja kappale jatkaa hyvin sitä soundia, jota multa on jo aiemmin tänä vuonna kuultu, ja tullaan myös albumilla kuulemaan”, Tippa kertoo.

Peloista ja ahdistuksista Tippa puhui myös Rumban taannoisessa haastattelussa. Lue haastis täältä ja laita Polta se pois alta soimaan.

Lisää luettavaa