Tommi Läntinen lataa kovia sanoja hallituksen toimista koronakriisin suhteen: ”Irvokas valhe on täydellisesti paljastunut”

Tommi Läntinen kirjoittaa asiaa.

05.02.2021

Tommi Läntinen ottaa kovin sanoin kantaa Suomen vallitsevaan koronatilanteeseen ja siihen, miten esittävien taiteen alojen kuten muusikoiden asioita ja tukiverkostoa on hoidettu.

”Yli neljäkymmentä vuotta, lähes koko ajan ammattilaisena, työtäni tehneenä tunnen olevani petetty ja unohdettu. Ja minä en ole yksin”, Läntinen aloittaa.

”Meitä on paljon.

Koronan myötä irvokas valhe on täydellisesti paljastunut. Olematon sosiaaliturva, epäreilu verotuskohtelu, osaamaton työllisyysturva yms. ovat lauenneet ansana jalkoihimme.

Haemme murusia selvitäksemme päivä kerrallaan tässä kurimuksessa. Taloudellisen tuskan lisäksi henkinen pahoinvointi nostaa ilkeää päätään ja valitettavasti kaikki eivät tule tästä koskaan selviämään. Valtiovallan, päättäjien, virkamiesten ja eduskunnan hidas ja viivyttelevä suhtautuminen hätäämme on häpeällistä”, Läntinen kirjoittaa ja jatkaa:

”Nyt me olemme hädässä, apua tarvitsevia, huonompiosaisia. Me tarvitsemme apupaketin eli RAHAA selvitäksemme tästä infernosta. Onko Suomi – nimisellä demokratialla ja oikeusvaltiolla varaa jättää meidät huomiotta?”

Koko kirjoituksen näet alta.

Lisää luettavaa