”Totuus on puolellani, ja se tulee vielä ilmi” – Evan Rachel Wood kommentoi Marilyn Mansonin esittämiä kunnianloukkaussyytteitä

Manson haastoi Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Evan Rachel Wood on puhunut Marilyn Mansonin häntä vastaan nostamasta oikeusjutusta ensimmäistä kertaa julkisesti The View’n haastattelussa eilen.

Laulaja haastoi Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta sen jälkeen, kun Woodista kertova ja Mansonia kohtaan osoitettuja hyväksikäyttösyytöksiä sisältävä Phoenix Rising -dokumentti esitettiin Sundance-elokuvafestivaalilla tammikuun lopussa. Lisäksi Manson syyttää Woodia todisteiden väärentämisestä, FBI:n agenttina esiintymisestä, henkisen kärsimyksen tuottamisesta ja maineensa tahraamisesta.

Hollywood-näyttelijä Wood sanoo The View’n haastattelussa, ettei voi kommentoida oikeusjutun yksityiskohtia, mutta suhtautuu prosessiin luottavaisin mielin. Viime vuoden alussa hyväksikäyttösyytösten kanssa julki tullut Wood on harmissaan, että kaikki vastaavia paljastuksia kertovat selviytyjät joutuvat kokemaan tällaisia ”kostoiskuja”.

”Tämä oli odotettavissa. Tämän takia ihmiset eivät halua nostaa näitä asioita esille. Totuus on puolellani, ja se tulee vielä ilmi.”

Näyttelijä sanoo, ettei välitä mitä hänestä ajatellaan, mutta vakuuttaa, ettei prosessissa ole kyse hänen nimensä puhdistamisesta vaan muiden ihmisten suojelemisesta.

”Tämä tyyppi on vaarallinen, enkä halua kenenkään menevän hänen lähelleen. Annan oikeusprosessin kulkea omalla painollaan, ja pysyn lujana.”

Phoenix Rising -dokumentti tulee katsottavaksi HBO-suoratoistopalveluun aivan näinä päivinä.

Koko haastattelu katsottavissa alla.

YouTube video

Lisää luettavaa