Marilyn Manson haastoi Evan Rachel Woodin oikeuteen – syyttää muun muassa FBI-agenttina esiintymisestä

Manson haastoi Woodin oikeuteen.

03.03.2022

Marilyn Manson on haastanut Evan Rachel Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Phoenix Rising -dokumentti julkaistiin viime kuun lopulla. Dokumentissa avataan Marilyn Mansonin suuntaan osoitettuja seksuaalisia hyväksikäyttösyytöksiä. Dokumentissa Hollywood-näyttelijä Evan Rachel Wood kertoo, miten tuli käytännössä raiskatuksi Marilyn Mansonin Heart-Shaped Glasses -videon kuvauksissa. Video kuvattiin vuonna 2007. Myöhemmin lukuisat naiset ovat esittäneet vastaavanlaisia syytöksiä Mansonia kohtaan.

Nyt Manson on haastanut Evan Rachel Woodin oikeuteen. Oikeuden papereiden mukaan Manson syyttää Woodia muun muassa todisteiden väärentämisestä, kunnianloukkauksesta ja FBI:n agenttina esiintymisestä.

Mansonin syytteen mukaan Wood ja tämän ”satunnainen partneri” Ashley Gore väärensivät kirjeen, jossa FBI:n agentti väitti Mansonin väitettyjen uhrien ja heidän perheidensä olevan vaarassa. Mansonin mukaan Wood ja Gore antoivat Mansonin uhreille myös valmiiksi kirjoitettuja lausuntoja ja asiakohtia, joita heidän piti kertoa julkisuudessa.

Manson syyttää Evan Rachel Woodia henkisen kärsimyksen tuottamisesta ja siitä, että Mansonin ura ei ole ollut entisellään syytösten jälkeen.

Lisää luettavaa