”Marilyn Manson näännytti naisia äänieristetyssä kopissa” – Rolling Stonen artikkelissa uusia väitteitä ja karuja yksityiskohtia

Rolling Stone on haastatellut 55 ihmistä ja käynyt läpi oikeuden pöytäkirjoja kuukausien aikana.

15.11.2021

Rolling Stone julkaisi pitkän artikkelin Marilyn Mansonista. Yhdeksän kuukauden tutkimusten aikana lehti on haastatellut peräti 55 ihmistä muusikon elämän varrelta. Osa haastatelluista puhuu nyt ensi kertaa kokemuksistaan Mansonin kanssa. Osa haastatelluista on Marilyn Mansonia vastaan syytöksiä esittäneitä naisia, joiden kertomuksia käydään läpi vielä seikkaperäisemmin. Lisäksi juttua varten on käyty läpi oikeuden pöytäkirjoja.

Artikkeli sisältää hyvin graafisia kuvauksia seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksista. Niiden lisäksi artikkelissa kerrotaan useiden haastateltujen suulla Marilyn Mansonin rankaisseen naisia lukitsemalla heitä tuntikausiksi äänieristettyyn koppiin kodissaan. Hän näännytti naisia ja piti heitä valveilla väkisin.

Rolling Stonen artikkelissa käydään esimerkein läpi, kuinka Manson on tästäkin asiasta puhunut haastatteluissa, mutta puheet on otettu shokkirokkarin imagoon kuuluvina.

Yksi Mansonia vastaan julkisesti puhuneista naisista kertoo elävänsä pelossa: artistin fanit ovat lähettäneet tappouhkauksia, tulleet soittelemaan ovikelloa ja leirityneet hänen kotinsa edustalle päiväkausiksi.

Marilyn Mansonia vastaan on nostettu useita siviilikanteita, muttei ainakaan toistaiseksi yhtään rikossyytettä. Los Angelesin piirikunnan sheriffillä on tutkinta käynnissä. Manson on itse kiistänyt järjestelmällisesti kaikki häntä vastaan esitetyt syytökset ja väitteet.

Lisää luettavaa