Travis Scottin konsertissa halvaantunut fani haastoi räppärin oikeuteen

Aikas ikävä tapahtumasarja kaikkiaan.

Vasta 23-vuotias Kyle Green putosi konserttihallin parvekkeelta väkijoukkoon Travis Scottin keikalla. Nuorukainen halvaantui pudotuksen seurauksena vasemmalta puoleltaan täysin ja on nyt haastanut räppärin oikeuteen.

Ensi alkuun onnettomuus ei sinänsä kuulosta esiintyjän syyltä, mutta yksityiskohtia peratessa tapahtumasarja kehittyy astetta omituisemmaksi.

Keikalta löytyy videota, jossa Scott yllytti parvekkeella heiluvia fanejaan hyppäämään alas:

Toisin kuin pari muuta into piukassa bailannutta fania, Green itse ei halunnut hypätä. Ihmispaljouden tohinassa hän sanoo kuitenkin yksinkertaisesti työntyneensä kaiteen yli ja lattialle.

Sitten Scott kuulemma käski turvamiehiä kantamaan Greenin lavalle. Greenillä oli tässä kohtaa murtuneita selkänikamia, vasen ranne poikki ja murtunut oikea nilkka.

Mies ei kyennyt liikkumaan lainkaan, mutta hänen veltto runkonsa puoliksi kannettiin, puoliksi vedettiin lavalle silti… missä Scott ojensi hänelle sormuksen vaivanpalkaksi.

”Nostakaa se ylös! Nostakaa se ylös! Ota tämä sormus! Nostakaa se ylös!”, kuuluu ilmeisesti eräässä videotallenteessa keikalta, jossa Scott seisoo kumartuneena Greenin yllä.

Että erikoismeininkiä.

New York Post -lehden mukaan pyörätuoliin ilmeisesti loppuiäkseen tuomittu Green on haastanut oikeuteen sekä keikkapaikan henkilökuntaa että Travis Scottin itse.