Tuleeko taas yhdestä jättihitistä vielä suurempi? Beyoncé hyppäsi mukaan yhdelle kesän suurimmista hiteistä ja videolla vilisee tähtiä Cristiano Ronaldosta lähtien

Beyoncé, Cristiano Ronaldo ja jo valmiiksi jättimäinen kappale, mikä voisi mennä vikaan?

J Balvinin ja Willy Williamin Mi Gente -yhteiskappale oli yksi kesän suurimmista hiteistä, vaikka Luis Fonsin ja Daddy Yankeen Despacito taisikin jättää monet varjoonsa. Mi Genten alkuperäisellä versiolla on Youtubessa kirjoitushetkellä huimat 892  miljoonaa katselua, joka on oikein hyvin.

Video julkaistiin 29. kesäkuuta, joten katselut ovat keräytyneet ripeää tahtia. Nyt biisille voi odottaa vielä suurempaa huomiota, kun itse Queen B Beyoncé on päättänyt hypätä remixiin mukaan. Beyoncén tyyliin sopivasti video on pistetty samantien eetteriin, eikä mitään viikkoja kestäviä ennakkohypetyksiä ole nähty taaskaan.

Kesällä Justin Bieber hyppäsi jutussa mainitun Despacito-kappaleen remixiin mukaan, joka teki jo valmiiksi jättimäisestä hitistä vielä jättimäisemmän. Kaikki merkit näyttävät, että Beyoncén tehtävä on tehdä Mi Gente -kappaleelle sama. Beyoncé on kertonut lahjoittavansa rahat hyväntekeväisyyteen hurrikaanien aiheuttamia tuhojen korjaamiseksi.

Jäämme odottamaan miten Mi Gente menestyy jatkossa. Sitä ennen luukuttele biisi alta. Videohan on koostettu nykyaikaan sopivasti jonkinlaisista selfie-videoista ja kuten otsikossa kerroimme, on kolumbialaisen J Balvinin ystävä Cristiano Ronaldo myös mukana videolla.