Tulikuuma räppibiiffi jatkuu – Gettomasa vastasi Lukas Leonille

Gettomasa vs. Lukas Leon jatkuu. Kumpi vie?

05.12.2020

Kuten uutisoimme torstaina, Lukas Leon omisti dissibiisin Gettomasalle. Rumban Jarkko Fräntilä kirjoitti aiheesta näin:

”Gekkomasa-nimisen kappaleen ja sen videon näet alta. Videolla nähdään kovin tutun oloista kuvastoa… joka on lainausta suoraan Gettomasan videoista. Osansa saavat esimerkiksi Gettomasan uusimman levyn tyylisuuntaus, huhuillut tyttöystävät ja Gettomasan suhde isäänsä. Myös sovinismi mainitaan.”

Käytännössä biiffi siis alkoi siitä, kun kun Lukas Leon mainitsi Gettomasan battleräpissään keväällä. Biiffi tulistui lopullisesti, kun Gettomasa viittasi Lukas Leoniin Veli mä vannon -biisillään viikko sitten. Alle viikko, ja Lukas Leon julkaisi vastineensa.

Dissibiisi keräsi valtavasti suosiota, sitä katsottiin Youtubessa yhden päivän aikana yli 100 000 kertaa, joka on Suomen kokoisessa maassa ilmiömäinen lukema. Se kertoo myös siitä, että asialla ei ole aivan ketkä tahansa – tämä kamppailu kiinnostaa yleisöä.

Gettomasan vastausta jouduttiin lopulta odottamaan vain yksi kokonainen päivä, vastausvideo julkaistiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kappale on nimeltään Istu ja sillä Gettomasa vastaa käytännössä kaikkeen, minkä Lukas Leon biisillään mainitsi. Biisin tuotannosta vastaa Ruuben, MD$ ja Lyttä.

Kuten beeffin henkeen kuuluu, pelkkään vastailuun Gettomasa ei peliä jättänyt. Räppäri lisäsi vettä myllyyn ja riimitteli muun muassa näkemyksensä siitä, miten Lukas Leon on ”pikkunen osa Tiihosen urasuunnitelmaa”, jonka ”tilalla voisi olla kuka tahansa”. Lisäksi riimejä sinkoilee muistakin aiheista, kuten kappaleiden haamukirjoittajista ja äänenpainoista.

Tsekkaa Gettomasan vastaus alta. Sitten odottelemaan, mitä tuleman pitää ja pohtimaan tilannetta yleisesti.

Lisää luettavaa