”Tuntui väärältä olla kiertueella ja kirjoittaa jatkuvasti uutta musiikkia jakamatta sitä teille” – Almalta kuusi uutta biisiä

Heavy Rules -mixtape ilmestyy perjantaina.

26.02.2018

Kahdella Emmalla palkittu Alma julkaisee Heavy Rules -mixtapen perjantaina 2. maaliskuuta. Ep-mittaisella julkaisulla on kuusi uutta kappaletta, joista kolmella kuullaan vierailijoita: , Tove Styrke ja Kiiara.

”Olen kiitollinen, että olen viimeisen parin vuoden aikana saanut matkustaa ympäri maailmaa esiintyen ystävieni kanssa mahtaville ihmisille. Tuntui väärältä olla kiertueella ja kirjoittaa jatkuvasti uutta musiikkia jakamatta sitä teille”, Alma sanoo.

”Tästä syystä päätin kasata ensimmäisen mixtape-kokoelmani. Heavy Rules -mixtape on minulle supertärkeä. Teksti ja melodiat ovat aidompaa minua kuin koskaan aiemmin. En voi kiittää tarpeeksi Møtä, Tovea, Kiiaraa sekä upeita tuottajia ja biisinkirjoittajia, jotka ovat olleet mukana koko projektin ajan. Kiitos kun kuuntelette! En malta odottaa, että pääsen esittämään biisit teille pian.”

Livenä biisejä pääsee kuuntelemaan ainakin Ruisrockissa ja Flow-festivaalilla. Alla biisilista, palataan asiaan perjantaina:

Heavy Rules -mixtape:
1. Legend
2. Dance For Me feat. MØ
3. Good Vibes feat. Tove Styrke
4. Fake Gucci
5. Back2U
6. Chit Chat feat. Kiiara

Lisää luettavaa