Tuomiostaan 45 vuotta vasikoimalla vähentänyt Tekashi 6ix9ine hakattiin saunassa

Tekashin kimppuun hyökättiin.

22.03.2023

Muistatko vielä Tekashi 6ix9inen?

Mies pidätettiin syksyllä vuonna 2018. Syynä olivat rikokset, joita hän teki Nine Trey Gangster Bloods -rikollisjengin kanssa. Niihin lukeutui muun muassa aseiden hallussapito- ja käyttörikoksia sekä kiristystä. Tekashi oli tuomittu paria kuukautta aiemmin neljän vuoden ehdollisen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tekashi selitteli jengikytköksiään kertomalla, että ne olivat solmittu puhtaasti hänen katu-uskottavuutensa lisäämiseksi. Alun perin 6ix9ineä uhkasi vähintään 47 vuotta vankeutta. Rikosten tunnustaminen, yhteistyöhalukkuus poliisin kanssa ja todistaminen oikeudessa kahta entistä jengiläistä vastaan kuitenkin laski räppärin tuomion kahteen vuoteen.

Nyt Tekashi on hakattu saunassa Floridassa. Tekashin asianajaja kertoo, että kolme tai neljä miestä hyökkäsi hänen asiakkaansa kimppuun eilen tiistaina 21. päivä maaliskuuta kuntosalin saunatiloissa. Tekashi sai ainakin ruhjeita naamaansa. Paikalle kutsuttiin poliisit ja ambulanssi. Tekashin kimppuun hyökänneet miehet pääsivät karkuun.

TMZ-sivuston sekä Variety-sivun mukaan Tekashi vietiin sairaalaan. Vielä ei ole tiedossa, onko hän päässyt sairaalahoidosta jo pois.

Lisää luettavaa