Turkurapin legenda räppää kassahihnasta, Wiz Khalifa puolestaan inspiroitui New Yorkista

03.05.2015

Ritarikunnasta tuttu turkurapin legenda LempiJoe julkaisi viime vuonna soololevyn K-16. Levyltä on julkaistu jo videot kappaleille Kevät ja Härveli.

Vappuaattona suomirapin ystäviä viihdytettiin Kassahihna-Rockilla. LempiJoen kappaleella ollaan samaten tällä viikolla videon julkaisseen Julma H:n tavoin kantaaottavalla pohjalla. Katso video alta.

Rapakon takana Wiz Khalifa on inspiroitunut New Yorkista, ja näin ollen tuli duunattua myös uusi musiikkivideo. Marvin Gayen Sexual Healingia sämpläävän kappaleen videossa nähdään piakkoin Bush-albuminsa julkaiseva Snoop Dogg. Uncle Snoopia ei kuitenkaan kappaleessa kuulla.

Wiz Khalifa lähtee kesällä kiertämään maapalloa yhdessä Fall Out Boyn ja kovaa vauhtia lauluräpin kirkkaimpiin valoihin nousevan Hoodie Allenin kanssa. Kiertue on nimeltään The Boyz of Zummer. Fall Out Boy saati Hoodie Allen ei näillä näkymin ole Suomeen saapumassa, mutta porukan kirkkain tähti Wiz Khalifa sen sijaan on. Elokuun 21. päivä Khalifa astelee Tampereella Blockfestin lavalle. Lippuja keikalle myy Tiketti.

Lisää luettavaa