PÄIVITETTY: Ainoastaan kesäkuun keikat Turun Gongissa peruttu

Mitäs siellä nyt.

07.06.2016

Päivitys kello 15.26:

Turun Sanomien mukaan ainoastaan Gongin kesäkuun keikat on peruttu. Kesäkuun peruutukset tapahtuivat toimintaa pyörittävän Turun Päivä ja Yö Oy:n hallituksen puheenjohtajan Mirva Merimaan mukaan siksi, että liput eivät käyneet tarpeeksi hyvin kaupaksi.

TS:n uutisen mukaan Gongissa on heinäkuussa ainakin muutama keikka ja syksylle on sovittu kiinnityksiä. Gong myös ilmoitti Facebook-sivuillaan, että syksyn keikat ovat normaalisti myynnissä, ja kyseessä oli vain inhimillinen virhe.

Mirva Merimaa myös kertoo, että taustayhtiö etsii toiminnan jatkajaksi uutta turkulaista yrittäjää, ja lähipäivinä käydään lisää neuvotteluja Gongin jatkosta.

Alkuperäisen uutisen löydät Gongin Facebook-postauksen alta. Turun Sanomien uutisen asiasta löydät täältä.

*****

Viime vuonna Turun Klubi meni konkurssiin. Tilalle perustettiin muun muassa Juhani Merimaan toimesta uusi keikkapaikka Gong.

Nyt näyttää siltä, että Gongin tulevaisuus on vaakalaudalla. Perjantaina Gongissa piti olla jenkkiräppäri Antwonin keikan, mutta se on peruttu kolme tuntia sitten. Myös loppuvuoden kaikki muut keikat Gongissa on peruttu.

Turun Kuolema II -tapahtuman piti olla Gongissa 28.-29. lokakuuta. Tapahtuman järjestäjä kertoi tapahtuman Facebook-sivuilla täällä saaneensa tietää asiasta vasta Tiketin sivuilla käytyään. Keikkapaikka ei itse ole kertonut asiasta järjestäjille mitään.

Seuraamme tilannetta, mutta ei tuo nyt hyvältä näytä.

Lisää luettavaa