Turussa on tällä hetkellä käynnissä näyttely, joka jokaisen kaupungin yöelämässä joskus käyneen on pakko nähdä

Dynamon julisteista on koottu näyttely.

03.11.2016

Turun yöelämän kenties legendaarisin bilepaikka lienee Linnankatu 7 -osoitteessa sijaitseva Dynamo. Dynamon kello 04.00 järjestettävä isojako on kaupungin ehdottomasti tyylikkäin ”no josko toi lähtisi mun mukaan/ hei mis on jatkot!” -tiedustelupaikka, ja huhupuheiden mukaan kyseinen ritaalitapahtuma on saattanut alkuun jopa parisuhteita.

Dynamo tunnetaan isojaon lisäsi toki myös mitä hienoimpana keikka- ja bilepaikkana, jonne lukemattomat indiehenkiset turkulaiset ja kauempaa tulleet turistit suuntaavat kaupungin keikkojen jälkeen. Väki Dynamon tanssilattialla saattaa vaihtua, mutta yksi asia on pysyvää: DJ Urho Tulitukka seisoo dekkien takana hymy huulillaan ja tuuttaa pihalle uusimmat tanssihitit ja ne komeimmat klassikot.

Päivisin Tomi Tuomisena tunnettu Tulitukka on graafinen sunnittelija, jonka kädestä ovat lähteneet myös Dynamon legendaarikseksi muodostuneet kuukausittaiset mainosjulisteet. Julisteet ovat herättäneet sen verran innostusta Dynamo-kävijöissä, että nyt niistä on koottu myös näyttely Turun pääkirjastoon.

Julisteita pääsee pällistelemään Turun pääkirjastossa marraskuun ajan. Mikäli jokin julisteista iskee silmään erityisen paljon, voi niitä tilata itselleen myös suurikokoisina printteinä.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Turun pääkirjaston musiikkiosaston esittelytekstin Tuomisesta löydät täältä. Suosittelemme näyttelyä lämpimästä!

1 2

Lisää luettavaa