Tuska-festivaali julkisti uusia esiintyjiä: Devin Townsend, Amon Amarth ja monia muita Suvilahteen – päiväkohtaiset liput myyntiin

Tuska julkisti lisää esiintyjiä.

31.01.2020

Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on julkistanut lisää esiintyjiä. Samalla myyntiin tulivat yhden ja kahden päivän liput.

Perjantain ohjelmistoon on lisätty ruotsalainen Amon Amarth. Avauspäivän muita lisäyksiä ovat sveitsiläinen Eluveitie, kotimainen Lost Society, sanfranciscolainen postmetal-yhtye Deafheaven sekä suomalaiset Mørket, Khroma ja Oceanhoarse.

Lauantaille julkistettiin Mokoma, Norjan black metal -skeneä edustava Gaahls Wyrd, numetal-yhtye Lähiöbotox, HC-bändi Kohti Tuhoa ja Vorna.

Sunnuntaille julkistettiin progemestari Devin Townsend. Townsend-fanit saavat äänestää suosikkejaan ennakkoon annetusta kappalelistasta, ja eniten ääniä saaneet biisit kuullaan livenä Suvilahdessa.

Sunnuntaille on lisätty myös progressiivis-aggressiivinen Humavoid.

Aiemmin julkaistujen Tuska-bändin lista on sekin komeaa katsottavaa. Festareilla nähdään nimittäin myös Korn, Gojira, Faith No More, Deftones, Baroness, Symphony X, Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Oranssi Pazuzu, Hacktivist ja Skynd.

Lisätietoa festivaaleista löydät täältä.

Tuskaa vietetään 26.–28. kesäkuuta välisenä aikana.

Lisää luettavaa