Tutkimus paljasti: tämän ikäisenä olet vanha pieru, jolle nuoriso nauraa yökerhossa päin naamaa ja jota pidetään säälittävänä luuserina

Elämä on meistä monilla jo takana. Ainakin tämän tutkimuksen mukaan.

Currys PC World -sivusto kysyi 5 000 ihmiseltä sen ikuisuuskysymyksen, joka vaivaa jokaista klubbailijaa ainakin jossain pisteessä elämänkaarta: minkä ikäisenä ihminen on liian vanha käymään yökerhoissa, ja minkä ikäisenä häntä aletaan katsoa kieroon?

Tutkimukseen vastanneiden mukaan 37 vuoden iässä pitäisi jättää yökerhoelämä jo taakseen lopullisesti. Yli nelikymppisiä yökerhokävijöitä pidetäänkin sitten jo traagisina tapauksina, joiden elämässä on mennyt jotain pahasti pieleen.

Tutkimuksen mukaan ulkona käyvät alkavat viettää aikaansa viikonloppuisin mieluummin kotonaan kuin yökerhoissa noin 31-vuotiaasta lähtien. Suurin syy kotona pysymiselle kekkuloinnin sijaan? Krapulat ja se, että niistä toipumiseen menee koko seuraava päivä.

Muita kotiinjäämisen syitä olivat esimerkiksi se, ettei jaksa pukeutua parhaisiinsa klubbailemaan lähtiessään, lapsenvahdin saamisen hankaluus sekä se, että taksit ovat niin kalliita.