Tuure Boelius solmi levytyssopimuksen Sonyn kanssa – debyyttialbumi rakentuu kaikessa rauhassa

Uutta musiikkia on jo syntynyt.

Karismaattisena ja värikkäänä persoonana ja esiintyjänä tunnettu Tuure Boelius on lähtenyt Sony Music Finlandin matkaan.

Artisti kirjoittaa parhaillaan uutta materiaalia muun muassa Leo Jupiterin ja Vilma Alinan kanssa, ja debyyttialbumi valmistuu omalla painollaan.

Boelius kertoo tiedotteessa, että levy-yhtiön vaihdos ja uusi ammattilaisista koostuva tuotantotiimi ovat tuoneet paljon inspiraatiota ja innostusta unelmien tavoitteluun.

”Olen ensimmäistä kertaa mun musiikkiuralla albumin teossa näin pitkällä. Aluksi keskityimme kirkastamaan sen, mitä minä oikeasti tällä hetkellä olen, ja uutta musiikkia on jo syntynyt. Albumia rakennetaan kuitenkin kaikessa rauhassa”, hän kommentoi.

Boeliuksen A&R-henkilönä toimii jatkossa muusikko Antti ”Nopsajalka” Hakala, joka on seurannut 21-vuotiaan artistin uraa alusta asti.

”Tuure on nuoresta iästään huolimatta kokenut artistina paljon, ja se näkyy ja kuuluu hänen ilmaisussaan kautta linjan. Tuure on selkeästi valmis olemaan Suomen isoin poptähti”, Nopsajalka kommentoi.

Iholla-sarjassakin esiintynyt Boelius tuli alun perin tunnetuksi aloittaessaan tubettajana 14-vuotiaana. Vuonna 2017 ensimmäisen levytyssopimuksensa Kaiku Recordsin kanssa solminut artisti on julkaissut 12 singleä, joista viimeisin, Hetero ilmestyi heinäkuussa.

Lisää luettavaa