U2 on ilmeisesti osunut kultasuoneen – jo kolmas yhteistyö Kendrick Lamarin kanssa

Kendrick Lamar ja Bono ne yhteen sopii.

U2.
John Wright

Kuten olemme uutisoineet aiemminkin, U2 ja Kendrick Lamar ovat tehneet yhteistyötä jo kahteen otteeseen. Niistä voit lukea lisää jutun alta.

U2 ei näin äkkiseltään ole juuri se yhtye, jonka yhdenkään osa-alueen voisi kuvitella tekevän yhteistyötä Comptonin oman pojan, eli Kendrick Lamarin kanssa. Bono ja kumppanit kun eivät ole rap-uskottavuudeltaan kenties sitä terävintä kärkipäätä. Kaikista mahdollisista soraäänistä huolimatta U2 vieraili Lamarin alkuvuodesta julkaistulla Damn.-albumilla. Tokihan rap-yhteydet eivät ole uutta, onhan esimerkiksi Will.I.am aikoinaan lyönyt viisaan päänsä yhteen walesilaisten kanssa.

Nyt Lamar tekee jälleen palveluksen takaisin ja räppäriä kuullaan jo toisen kerran U2:n tulevalla levyllä Songs of experience.

Uusi biisi kantaa nimeä American Soul. Tällä kertaa kyseessä on tosin eräänlainen uusi versio Damn.-albumilta löytyvästä XXX-biisistä, jolla Bono vieraili. Eikä Lamarin osuuden pituus taaskaan päätä huimaa, eli mikäli etsit tiukkaa riimittelyä Bonon tuottaessa adlibeja taustalla, niin tänään ei ole onnenpäiväsi.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että mahtaakohan Kendrick Lamar tehdä vielä lisää vierailuja tulevalla albumilla. Biisiä pääset kuulemaan alta. U2 julkaisee tulevan levynsä 1. joulukuuta 2017.