Ulostivatko Liam ja Noel Gallagher vanhan rouvan kylpyammeeseen? ”Sori Gladys, ei mitään henkilökohtaista”

Gladys parka.

04.03.2018

Tänään tuli viimein se päivä, kun Noel Gallagher on vastannut visaiseen kysymykseen: tuottivatko Gallagherin veljekset syvintä olemustaan Gladys-rouvan kylpyammeeseen? Tämä haiseva yllätys on vaivannut Gladyksen mieltä ja hän on avautunut aiheesta Sunday Sport -lehdelle. Ilmeisesti avautumisesta on jo useampi vuosi, mutta nyt Noel on päättänyt vastata. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Rock-kukkojen elämä on ollut aina hyvin hyvin vaiherikasta ja vähemmän yllättäen Noel taitaa jopa myöntää tämän. Brittislangissa toki riittää koukeroita opittavaksi, mutta Rumban Britannian kirjeenvaihtaja tietää kertoa asiasta näin: ”Myönnetään. Luulimme, että se oli Richard Madelyn kämppä. Sori Gladys. Ei mitään henkilökohtaista.”

Kysymys toki kuuluu, että miten Gallagherin veljekset ovat ensinnäkin päätyneet Gladyksen kämppään ja päättäneet yhdessä tuumin purkittaa demonsa vähän isompaan purkkiiin. Saattaa siis olla, että Noel Gallagherilla on pilke silmäkulmassa ja tämä on kirjaimellisesti sitä paskapuhetta.

Oli miten oli, jäämme odottamaan, että antaako Liam panoksensa tähän päivän taskulämpimään puheenaiheeseen. Sitä ennen voimme kuunnella Oasiksen kappaleen, jota edellä mainittu lehti kutsuu nokkelasti nimellä ”Oasis Biggest Shit”.

It's a fair cop guv'. We thought it was Richard Madely's gaff. Soz Gladys. No offence.

Henkilön Noel Gallagher (@themightyi) jakama julkaisu


Lisää luettavaa