UPS:n sekoilu sai suomalaisen levy-yhtiöpomon hiiltymään: ”Ei soita, raahaa mieluummin 500 vinyyliä kuudetta päivää ympäri pääkaupunkiseutua”

UPS:n toiminta puhuttaa.

03.11.2022

Stupido-levykaupan ja levy-yhtiön Joose Berglund kertoi Facebookissa monille ah, niin tutusta ongelmasta: UPS:n toiminnasta. Tai toimimattomuudesta, ihan miten vain.

Stupido on uudelleenjulkaisemassa vinyylinä Aavikon Back From the Futer -klassikkoa. Ongelmana on vain se, ettei UPS ole vieläkään saanut levyjä Stupidoille toimitettua.

”Missä voi kirjoittaa aloitteen UPS:n toiminnan kieltämiseksi lailla? Tän firman tehtävä ois toimittaa asiakkaille lähetyksiä, me ei pystytä kuitenkaan vahtimaan joka sekunti toimiston ovea. Ovessa kuitenkin kaksi puhelinnumeroa, joihin soittamalla ovi avattaisiin kolmessa minuutissa. UPS ei soita, vaan raahaa mieluummin 500 vinyyliä kuudetta päivää ympäri pääkaupunkiseutua. Näin surkeaa palvelua ei saa edes postilta, UPS:n toiminta on ympäristörikos”, Berglund kertoo sosiaalisessa mediassa.

”Tuossa on kuitenkin käsittääkseni kuusi lavallista vinyyliä. Aika ikävä mälli ohjattavaksi vaikkapa lähikaupan vaivoiksi”, Berglund kertoo Rumballe.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun UPS:n toiminta Suomessa puhuttaa. Mikko Rautalahti kertoi heinäkuussa pitkässä ketjussaan Twitterissä, miten hänen kokemuksensa UPS:n kanssa alkoi lähennellä jo kafkamaisia piirteitä. Linkin tuohon kommenttiketjuun löydät Berglundin päivityksen alta.

Rautalahden twittiketju tuli myös Helsingin Sanomien tietoon, joka teki laajan artikkelin UPS:n toiminnasta. Tuon artikkelin löydät maksumuurin takaa täältä. Jatkoartikkelin HS:n teki vielä pari päivää tuon jälkeen, tuon artikkelin löydät maksumuurin takaa täältä.

 

Lisää luettavaa