”Uskon olevani urani suurimman haasteen kohdalla” – Antti Holma on Cheek

Sami Turunen

Veljeni vartija -elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa. Cheekin elämästä kertovan elokuvan päärooleihin, eli Cheekiksi ja hänen kaksoisveljekseen Jere Tiihoseksi on kiinnitetty Antti Holma.

”Uskon olevani urani suurimman haasteen kohdalla, kun saan näytellä molempien veljesten roolit. En silti aio pysähtyä sen edessä, vaan kysyn erään tunnetun rap-artistin sanoin: Kuka muu muka?” Holma kommentoi.

”Olen jo vuosia seurannut monilahjakkaan Antin töitä vaanien sopivaa mahdollisuutta yhteistyöhön. Nyt se aukesi riemastuttavalla tavalla. Antti on täydellinen Jare”, kommentoi ohjaaja ja käsikirjoittaja JP Siili.

”Olen tosi otettu, että leffaa on tekemässä alan kovimmat ihmiset. En olisi voinut kuvitellakaan parempaa tiimiä tähän projektiin. Elokuvan valmistelu on vaatinut paljon aikaa, mutta se on edennyt jouhevasti koko ajan. Ensimmäisen kuvauspäivän jälkeen kaikki alustava jännitys kaikkosi ja huomasin, että homma on erittäin hyvin hanskassa. Antti Holma teki vaikutuksen koekuvauksissa. Hän oli paras tyyppi päärooliin”, Cheek kommentoi.

Veljeni vartijan kerrotaan olevan vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin.