Uudenlaista rentoutta ja rohkeutta – poukkoilevaa ja emotionaalista poprockia esittävän Rosita Luun kolmas albumi on ilmestynyt

Maaginen elävä -levy ilmestyi viikko sitten.

Rosita Luu julkaisi viime viikon perjantaina kolmannen albuminsa Maaginen elävä.

Viime keväänä Playground Musicille kiinnitetyn Rosita Luun takana on samaa taiteilijanimeä käyttävä Merita Berg. Hän itse näkee Rosita Luun ennemmin oikeana yhtyeenä kuin sooloprojektina, sillä taustasoittajilla on suuri merkitys niin biisinkirjoituksessa kuin livenäkin.

Albumilla yhdistellään artistille ominaiseen tapaan erilaisia musiikkityylejä suuremmista genrerajoista välittämättä. Berg on innoissaan levystä ja sen saamasta positiivisesta palautteesta.

”Tuntuu, että Rosita Luun kuuntelijat ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Yksi erityisen nasta kommentti oli sellainen, että tässä levyssä ja sen teksteissä on jotenkin enemmän hampaita kuin aiemmissa. Mustakin tuntuu, että tämä albumi on jollain tavalla terävämpi”, laulaja-lauluntekijä kommentoi Rumballe.

”Levyllä on tietynlaista rentoutta ja rohkeutta, mikä on tässä kohtaa tervetullut asia. Bändin soitto on tosi svengaavaa, ja olen tulkinnut kappaleita hieman erityyppisillä klangeilla, joita kuulen mielessäni.”

Merita Berg kertoi Rumballe muun muassa uuden albumin syntyprosessista, tarinoista kappaleiden taustalla ja musiikillisista vaikutteistaan. Koko haastattelu ilmestyy sivuillamme alkuviikosta.

Rosita Luu keikkailee huomenna 26.2. Tampereella, ja myöhemmin keväällä ainakin Helsingissä ja Oulussa.

Tsekkaa Loistava tulevaisuus -biisin musavideo ja ota Maaginen elävä -albumi kuunteluun tästä.

YouTube video

Lisää luettavaa