Uusi Tampere -festivaalin ohjelmisto on valmis

Uusi Tampere -festivaalin ohjelmisto on selvillä.

Kolmas Uusi Tampere -festivaali on lyönyt lukkoon ohjelmistonsa. UT tuo Tampereen Kuivaamolle annoksen tuoretta musiikkia valtavirrasta ja sen ulkopuolelta.

Festivaalien pääesiintyjät ovat Olavi Uusivirta, Risto, Pää Kii, Aavikko, Ruusut, Iisa ja Pauliina Kokkonen. Tuttujen nimien lisäksi Uusi Tampere tarjoaa myös viimeisimpiä musiikin tuoretuotteita.

”Olen ylpeä meidän tämän vuoden ohjelmasta, joka on kiinnostava yhdistelmä Olavi Uusivirran valtavirtaa, kuuminta uutta, kuten Jesse Markin ja Maustetytöt sekä Casio G Urlin ja Exploited Bodyn elektronista undergroundia. Tapahtuman kolmella lavalla on jokaisella oma identiteetti ja jokaiseen on saatu paras mahdollinen ohjelmakokonaisuus”, festivaalin tuottaja Antti Hietala kertoo.

Uusi Tampere -festivaalia vietetään 19.-20. heinäkuuta.

Varmistetut esiintyjät löydät alta.

pe 19.7.
Olavi Uusivirta, Pää Kii, Maustetytöt, Death Hawks, Mäsä, Risto, Henrik!, Aavikko, Hannibal & Hot Heros, Sumuposauttaja, Tuusanuuskat, Suominoita, Casio G Url

la 20.7.
Ruusut, Iisa, Pauliina Kokkonen, Jesse Markin, Rosita Luu, New Ro, Lac Belot, Vasas Flora Och Fauna, Kalle Kinos, Radio Supernova, Exploited Body, Ylva Haru, Sitoi, Pass, Data City

uusitampere.fi
www.facebook.com/uusitampere
kuivaamo.fi

Kahden päivän lippu 50 e
Yhden päivän lippu 30 e
Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.