Uutta musiikkia Rihannalta? Ei sentään, mutta täysin mässyjä vinyyliversioita

Poptähden kaikki kahdeksan albumia julkaistiin uudelleen.

05.11.2021

Rihanna on ainakin julkisuudessa keskittynyt viime vuodet aivan muihin bisneksiin kuin musiikkiinsa. Ja miksipä ei keskittyisi: hänen kosmetiikkabrändinsä Fenty Beautyn ansiosta Rihannasta on tullut miljardööri, jonka omaisuus on samalla viivalla musiikkimaailman varakkaimpien artistien, Jay-Z:n ja Kanye Westin, kanssa.

Rihannan tuorein albumi on viiden vuoden takainen Anti, joka tässäkin aviisissa nostettiin vuoden 2016 merkittävimpien julkaisujen joukkoon. Viime vuonna Rihanna teki vierailun Partynextdoorin singlelle Believe It, mutta hänen somepresenssinsä on pyörinyt alusvaatemerkkinsä Savage x Fentyn ympärillä.

Uutta musiikkia on odotettu hartaasti, mutta sitä Rihanna ei vieläkään tarjoile. Sen sijaan barbadoslainen supertähti muistuttaa kahdeksan albumin mittaisesta diskografiastaan Rih-issueksi nimetyllä uudelleenjulkaisukampanjalla. Kaikista kahdeksasta Rihannan levystä julkaistiin varsin eksklusiiviset vinyylipainokset. Paketit ovat Rihannan kuratoimia, levyt kunkin albumin teemaan istuvia värivinyylejä, ja mukaan isketään vielä julkaisusta riippuen t-paitaa, pitkähihaista tai hupparia. Pakettien hinnat ovat 100–140 dollaria eli 86,50–121 euroa. Siis per levy.

Kysyntäkin näyttäisi vastaavan tarjontaa: Anti on jo loppuunmyyty. Shoppailemaan pääset täältä.

Lisää luettavaa