”Vahvaa suomirokkia, kokeellista indiemusaa ja psykedeliaa” – Kuusamo ja Black Lizard tuplalevyjulkkarikeikalla tänä perjantaina

Kuusamon keikalla nähdään ainakin Shotgun Clubista tuttu Kai Rintamaa.

Omien sanojensa mukaan ”psykedeelistä iskelmärockia” soittava Kuusamo esiintyy tuplalevyjulkkarikeikalla Black Lizardin kanssa Helsingin G Livelabissä tämän viikon perjantaina 10. kesäkuuta.

Psykerock-yhtye Black Lizard julkaisi neljännen albuminsa Headsin viime viikon perjantaina, ja Kuusamon debyytti Tuuleen kadonneet ilmestyy puolestaan keikkapäivänä perjantaina. Jututimme Kuusamon pääasiallista biisinikkaria, myös Teksti-TV 666 -yhtyeestä tuttua Tero Huotaria, joka kertoi, mitä illalta on odotettavissa.

”Vahvaa suomirokkia, kokeellista indiemusaa ja psykedeliaa. Toivotaan, että biiseissä olisi pientä yllätyksellisyyttä, Grateful Dead -fiilistä ja eloa, että ne eivät olisi aivan samanlaisia kuin levyllä.”

”Välillä saattaa olla vierailijoita ja kaikkea tällaista meininkiä. Meillä käy Shotgun Clubista tuttu Kai Rintamaa laulamassa pari kappaletta, ja olemme myös tekemässä levyprojektia yhteistyössä hänen kanssaan. Kaikki Shotgun Clubin ja Kai Rintamaan fanit siis tervetuloa katsomaan, ja tietysti kaikki muutkin!”

Lue koko Kuusamo-haastattelu perjantaina Rumban netistä.

Lippu G Livelabin keikalle maksaa 20 euroa ja niitä saa tästä linkistä. Mikäli et pääse paikalle perjantaina, Kuusamo keikkailee Turun Ilmiö-festivaalilla heinäkuussa ja Helsingissä Makamik-festeillä elokuussa. Yhtye esiintyy kesän aikana myös Tampereella, mutta siitä lisää infoa myöhemmin.

Lisää luettavaa