Vain elämää -osallistuja selaili Spotifyn soittolistoja ja löysi sieltä ideoita uuteen levyynsä

Suvi Teräniskalta tulee joululevy.

Suvi Teräsniskan joulualbumitrilogian kolmas osa Tämä maailma tarvitsee joulun ilmestyy 5. marraskuuta.

Tällä viikolla vietetään myös Vain elämää -sarjan 12. kaudella Teräsniskan artistipäivää. Teräsniskan biisien kimppuun vieraat käyvät perjantaina kello 20.00 alkaen..

Levyn lauluosuudet nauhoitettiin Suvin synnyinseuduilla talvisessa Lapissa, jossa hän äänitti kappaleita luottotuottajansa Leri Leskisen kanssa muutamassa eri paikassa.  Mukana levyllä on Turun filharmoninen orkesteri kapellimestarinaan Antti Rissanen.

Teräsniska kertoo albumista seuraavaa:

”Ajattelin ensin, että voi olla vaikeaa löytää lauluja kolmannelle joululevylle, mutta Jouluradiota kuuntelemalla ja Spotifyn joulusoittolistoja selailemalla löysin monia helmiä, jotka halusin ehdottomasti mukaan. Lopulta kappaleista oli runsaudenpula ja jouduin jopa karsimaan niitä. Levylle valikoitui yksitoista kappaletta ja joukossa on sekä melankolisempia että toiveikkaita lauluja – sellaisia joissa on valoa ja rakkauden sanomaa. Haluankin omistaa tämän joululevyn lapsilleni.”

Ensimmäisen joululevynsä Tulkoon joulu Teräsniska julkaisi vuonna 2009. Joulun henki -levy ilmestyi puolestaan vuonna 2014.

Teräsniska lähtee myös kirkkokiertueelle. Keikkapaikat ja lippujen hinnat löydät täältä.