Vain elämää porskuttaa edelleen

Suomen virallisen albumilistan kärjessä tv-sarjan kokoelmat.

02.12.2019

Vain elämää -ohjelman kymppikauden kokoelmalevyt ovat Suomen virallisen albumilistan sijalla 1 ja 2. Tuotantokauden ensimmäisen puoliskon niputtava kokoelma on ollut listalla yhdeksän viikkoa, joista kolme ykkösenä. Jälkipuolikkaan paketoiva kokoelma on listalla viidettä viikkoa, joista ykkösenä se on ollut peräti neljä.

Viikon korkein uutuuslevy on sijalta 5 löytyvä Rammstein-nokkamies Lindemannin F & M. Muut viikon uutuudet ovat Antti Railion Mielenrauhaa (6. sija), Coldplayn Everyday Life (8.), Melon Elektri (10.), Leonard Cohenin Thanks for the Dance (17.), Bessin Bess (29.), Trippie Reddin A Love Letter To You 4 (36.) ja Robbie Williamsin The Christmas Present (50.).

Williamsin uuden joulualbumin lisäksi joulu alkaa näkyä listalla: Sian Everyday Is Christmas palasi viime viikolla listalle ja on nyt sijalla 25 ja Michael Bublén Christmas tekee tällä viikolla paluun listalle (38.). Viime viikolla listalla debytoinut Saara Aallon Fairytale – Joulun taikaa sen sijaan tulee alas ropisten: sija 10 on vaihtunut sijaksi 42.

Singlelistalla on staattista: kolmen kärki on sama kuin viime viikolla. Ykkösenä Behm singlellään Hei rakas, kakkosena Billie Eilishin Everything I Wanted ja kolmosena Pyhimys kappaleellaan Valo pimeän. Ainoa uutuussingle on Trevor Danielin Falling sijalla 9.

Lisää luettavaa