Valvontakamerakuva Kanye Westin ja Tekashi 6ix9inen musiikkivideon kuvauspaikalla tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta julki

Myös Nicki Minajin oli määrä saapua kuvauspaikalle myöhemmin samana iltana.

11.11.2018

Uutisoimme eilen  Kanye Westin ja Tekashi 6ix9inen musiikkivideon kuvausten aikana torstaina 8. marraskuuta tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Aiemmin ampumisen uutisoitiin tapahtuneen liikkuvasta autosta, mutta TMZ:n julkistama valvontakamerakuva vahvistaa nyt, että autoja olikin kaksi ja että ampujat nousivat autoistaan kadulle ennen ampumista. Kukaan paikallaolijoista ei loukkaantunut ampumisessa.

Videolta näkyy, kuinka kaksi autoa ajaa kuvauspaikkaa ympäröivän muurin vierelle ja autoista nousee ulos kaksi henkilöä. He puhuvat ensin hetken toisilleen kävellen samalla edestakaisin muurin edustalla, ilmeisesti yrittäen päästä sisään alueelle. Toinen ampujista sanoo videolla tunnistettavasti ainakin sanat: ”Meillä on 30 sekuntia (aikaa)” ja pian sen jälkeen ampujat avaavat tulen kohti kuvauspaikkaa.

Valvontakamerakuvan perusteella ampujat ovat puheäänistä päätellen miehiä.

Välittömästi ampumisen jälkeen ampujat palaavat autoilleen ja hajaantuvat. Etummainen auto lähtee ajamaan tietä eteenpäin, kun taas toinen lähtee samaan suuntaan, mistä autot tulivat.

Henkilövahingoilta ampumavälikohtauksessa onneksi vältyttiin, mutta yhden luodeista kerrotaan osuneen sinne, missä olisi ollut Nicki Minajin pukuhuone. Tapahtumahetkellä Minaj, jonka on myös määrä esiintyä musiikkivideolla, ei ollut vielä kuvauspaikalla, vaan hänen oli tarkoitus saapua paikalle myöhemmin illalla.

Motiivi ampumiselle on vielä epäselvä. Ampujia ole toistaiseksi saatu kiinni, mutta heitä etsitään parhaillaan.

Katso valvontakameran kuvaama video tapahtuneesta alta:

Asiasta uutisoi aiemmin Rap-Up.

Lisää luettavaa