Varoitus Sideways-yleisölle: tämän biisin aikana Jarvis Cocker crowdsurfaa

Cockerin Jarv Is... -kokoonpano julkaisi uuden singlen.

03.03.2020

Jarvis Cocker julkaisi ensimmäisen singlen Beyond the Pale -albumiltaan, jonka Rough Trade julkaisee 1. toukokuuta. Kappaleen nimi on House Music All Night Long ja Cockerin kokoonpano Jarv Is… on esittänyt sitä livenä viime keväästä lähtien.

”Yleison reaktio kappaleeseen oli niin positiivinen, että päätin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni crowdsurfingia. Pidin siitä sen verran, että olen toistanut tempun pariin otteeseen. Soitimme biisiä koko kesän ja äänitimme sen syksyllä heti viimeisen keikkamme jälkeen”, Cocker kertoo.

”Kappale on suoraviivainen rakkauslaulu, joka kertoo yksin kotiin jääneestä henkilöstä, jonka kiintymyksen kohde on tanssimassa house-musiikin tahtiin reiveissä.”

Tässä yhteydessä lienee vastuullista mainita, että Perttu Häkkinen maalaili uhkakuvia viruksen lailla leviävästä housesta House Music All Night Long -otsikoidussa kolumnissaan vuonna 2007.

Takaisin aiheeseen: musiikkivideo on Cockerin käsialaa. Hän kertoo sen olevan hatunnosto 90-luvulla Warp-levymerkin artisteille, kuten Aphex Twinille ja LFO:lle, ohjaamilleen pienen budjetin innovatiivisille videoilla.

Jarvis Cocker tuo Jarv Is… -kokoonpanonsa Sideways-festivaalille torstaina 11. kesäkuuta.

Lisää luettavaa