Vesta esittää Juice-elokuvan tunnusbiisin – ensiesityksessä coverin musiikkivideo!

Vesta versioi 3.30-klassikon.

15.11.2018

Juice Leskisestä kertova ja Riku Niemisen pääosittama Juice-elokuva saa ensi-iltansa 26. joulukuuta. Nyt ensiesityksensä puolestaan saa elokuvan tunnusmusiikki: Vestan versio Juicen kappaleesta 3.30.

”Oon rakastanut kauan Juicen 3.30-biisiä. Viitsin väittää kyseisen biisin olevan eräs tärkeimpiä musiikillisia esikuviani: lyhyt laulelma sekalaisista asioista, yhdistettynä mitä kauneimpaan kitarasooloon!”, Vesta kommentoi.

Juice ja Mikko -albumilta (1975) löytyvän alkuperäiskappaleen legendaarisen kitarasoolon soitti Juicen kokoonpanon kitaristina 1975–77 toiminut Petteri Salminen 50 pennin kolikolla.

”Minut se tuntuu joka kerta vievän erikoiselle matkalle muistoihin, tulevaisuuteen, paikoilleni sekä pelkoihini. Alkuperäinen teos on onneksi yhä olemassa, sain vain tilaisuuden leikkiä rakkaalla kappaleella; antaa sille tilaa ja mittaa sekä laulaa sen tunteilla, joita se on minussa herättänyt.”

Vesta on sovittanut oman versionsa Matti Ahopellon kanssa. Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Jokela. Videolla nähdään materiaalia elokuvasta sekä Pia Kaleniuksen suunnittelema ja toteuttama uniikki Juice-nukke. Katso video yltä.

Lisää luettavaa