Vihattu punaniskarokkari vedätti koko maailmaa puolen vuoden ajan: ”V*ttu nyt hei, miten jengi muka meni tähän vedätykseen?”

Kid Rockin markkinointikampanja lähenteli neroutta.

24.10.2017

Punaniskarokkari Kid Rock on yli puolen vuoden ajan mehustellut sillä, miten aikoo pyrkiä Yhdysvaltojen senaattiin republikaanipuolueen riveistä.

Nyt hän on kuitenkin sanonut Howard Sternin radio show’ssa, että ”senaattiin pyrkiminen” on ollut pelkkää markkinointia hänen tulevaa Sweet Southern Sugar -albumiaan varten, joka ilmestyy marraskuun 3. päivä.

”No en vitussa pyri senaattiin. Miten jengi ei muka tajunnut vedätystä? Julkaisen albumin, ja lähden sitten kiertueelle. Ihan oikeasti jengi, miten te menitte tähän vitun vedätykseen?”

Kid Rock on ottanut lähikuukausina kantaa erinäisiin poliittisiin kohtiin, ja hänen senattipyrkimyksilleen perustettiin jopa täysin aidon oloiset verkkosivut. Hän on myös rummuttanut senaattipyrkimyksiään niin ahkerasti, että republikaanipuoleen neuvonantajat ovat hehkutelleet hänen potentiaalista menestystään tulevissa vaaleissa.

Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi, Kid Rockin senaattiaikomuksista on käyty USA:ssa jopa vakavaa yhteiskunnallista keskustelua. Monet pelkäsivät rokkarille äänivyöryä Donald Trumpin tavoin.

Kid Rock, me nostamme sinulle hattua. Näin se markkinointi pitää hoitaa.

Lisää luettavaa