Viime vuonna eeppisiin mittoihin kasvaneet Beyoncé-bileet palaavat Teurastamolle!

Beyoncé-bileet tulevat taas!

2016-06-01 Beyonce Party
Saara Autere

Kesäkuussa 2016 valtavan suosion saaneet Beyoncé-bileet järjestetään vielä toisen ja viimeisen kerran Helsingin Teurastamolla, B-Side Barin terassilla lauantaina 27. toukokuuta. Luvassa bailausta & upeita ihmisiä ulkoilmassa sekä sisätiloissa klo 18-02.

Illan aikana soitetaan teeman mukaisesti pelkkää Beyoncén ja Destiny’s Childin musiikkia. Tällä kertaa mukaan kelpuutetaan myös Beyoncén miehen Jay-Z:n ja siskon Solangen musiikkia.

Musiikista vastaavat mm. Kaikusta ja Siltasesta tuttu dj-kollektiivi OOCEE sekä dj-duo Kokkofly X Yeboyah, jonka toinen osapuoli on Basso radiolta tuttu Iiris Kokko.

Paikalla on meikkitaiteilija Glitternisti loihtimassa juhlakansalle glitter-meikkejä. Paras asu –kilpailuun voi osallistua saapumalla paikalle Beyoncésta inspiroituneena.

Asukisan voittajan valitsee paikan päällä suunnittelija Justus K.

Idea tapahtumaan syntyi alun perin vuonna 2015 helsinkiläisen käsikirjoittajan ja Rumban avustajan Anna Brotkinin järjestämissä kotibileissä, joissa soitettiin pelkkää Beyoncéa.

”Viime vuonna bileet lähti upeella tavalla ihan käsistä. Ajattelin että paikalle tulee ehkä 30 ihmistä ja lopulta juhlijoita oli lähemmäs tuhat”, Brotkin muistelee.

”Ajattelin ensin, että nää jäisi one time only –bileiksi, mutta synkän talven aikana kasvo ajatus siitä, että ehkä sittenkin kerran vielä”.

Tapahtuma on ilmainen ja K-18.

Kekkereiden Facebook-tapahtumasivun löydät täältä.