Viime vuonna menehtyneen Juice Wrldin albumi julkaistiin postuumisti

Postuumisti julkaistu levy sisältää tuttua Juice Wrld -soundia.

Nabil Elderkin

Viime joulukuussa oksikodonin ja kodeiinin yliannostukseen kuolleen Juice Wrldin Legends Never Die -albumi on julkaistu postuumisti. Ennen tätä räppäri ehti julkaisemaan kaksi sooloalbumia.

Levyllä on 21 kappaletta ja vierailijoita kuten Halsey ja Marshmello. Soundinsa puolesta levy on tuttua Juice Wrldia, räppäri yhdisteli musiikissaan melankolisia sävyjä, niin sävellysten kuin sanoitusten osalta.

Albumin arvioidaan nousevan yhdeksi vuoden isoimmista debyyteistä. Striimaukset huutelevat avausviikonlopun jälkeen jo yli 200 miljoonassa striimauksessa. Levyltä julkaistiin etukäteen viisi sinkkua.

Räppärin äiti Carmela Wallace on perustanut Life Free 999 -hyväntekeväisyysjärjestön tukemaan riippuvuuksien, ahdistuksen ja masennuksen kanssa kamppailevaa nuorisoa.

Juice Wrld esiintyi Suomessa kerran, viime kesänä Blockfestissa. Muusikko oli Suomessa valtaisan suosittu. Esimerkkinä se, että hänen Lucid Dreams -läpimurtohittiä on striimattu Suomessa viisinkertaista platinaa, eli yli 20 miljoonaa kertaa.

Alla muutamia näytteitä levystä. Koko levy löytyy suoratoistopalveluista.

youtube.com/watch?v=5Di20x6vVVU