Viisi syytä tehdä tuttavuutta Funky Elephantin kanssa

PME

Funky Elephant järjestetään jo 22. kertaa Helsingissä. Listasimme viisi syytä tehdä tuttavuutta 7.–9. huhtikuuta järjestettävän festivaalin kanssa.

The Herbaliser
20-vuotista uraansa juhlistava The Herbaliser on ollut jazz- ja funkvaikutteisella hip hopillaan vaikuttamassa trip hopin kehitykseen. Ninja Tunen varhaisimpiin kiinnityksiin lukeuvuta brittibändi saapuu Suomeen seitsenhenkisessä kokoonpanossa, jolloin samplevetoisemmatkin kappaleet saavat orgaanisesti sykkivät käsittelyn.

Gettomasa
Gettomasan debyytti tuli semipuskasta ja pyyhki pöydän. Alkuvuoden puhutuimpiin ja hehkutetuimpiin räppitapauksiin lukeutuva räppäri on syytä katsastaa myös livenä. Miksi? Lue perustelut Rumban 10/10-levyarviosta.

Dalindèo
Valtteri Pöyhösen johtama helsinkijazzin airut julkaisee keikkapäivänä Slavic Souls -albuminsa. Dalindèo ei varmasti malta odottaa pääsevänsä lavalle esittämään odotetun levynsä materiaalia.

Funky Family Zone
Festivaali valtaa The Circuksen lisäksi myös Narinkkatorin. Lauantaina on ilmaisohjelmaa koko perheelle puolesta päivästä iltaan asti. Askartelua, tanssia, livemusiikkia, levymusiikkia, breakdancea ja paljon muuta.

Funky Elephant
Elefantti konkretisoituu parhaillaan Suvilahdessa, jotta on valmiina marssimaan kohti Kamppia lauantaina.

Funky Elephant
7.–9.4.2016 Helsinki

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.