Vuoden ennalta-arvattavin poliittinen musiikkiuutinen: Ted Nugent liittyi Donald Trumpin tukijoukkoihin

18.12.2015

Yritysjohtaja, tosi-tv-tähti, miljardööri ja republikaani Donald Trump ilmoitti 16. tammikuuta aikovansa Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi. Trumpin kampanja on perustunut lähinnä muiden solvaamiseen, muurin rakentamiseen Meksikon rajalle ja väittelytilaisuuksista Twisted Sisterin We’re Not Gonna Take Itin tahtiin poistumiseen.

Trump sai kampanjoida tosissaan, että musiikin saralta se kaikkein ennalta arvattavin vaihtoehto hänen tukijakseen hyppäsi mukaan. Aseita rakastava, eläinten oikeuksia vihaava konservatiivi ja republikaani, muusikkonakin tunnettu Ted Nugent antoi kesällä merkkejä Trumpin kelkkaan hyppäämisestä, mutta on nyt kirjoittanut Facebookissa Trumpin äänestämisen olevan ainoa vaihtoehto Yhdysvaltain pelastamiseen.

”Donald Trump on öykkäri, jota Amerikka on kaivannut pitkään. Hän on ainoa toivo lopettamaan tämän rikollisen jihadin, jota oma korruptoitunut hallituksemme, media ja bisnesroistot käyvät. Onko täällä tarpeeksi fiksuja amerikkalaisia päättämään tämän painajaisen?” Nugent kirjoittaa.

Näitä kahta rääväsuuta yhdistää myös syvä halveksunta nykyistä presidenttiä Barack Obamaa kohtaan. Trump on väittänyt, ettei Obama ole syntyperäinen amerikkalainen. Nugent puolestaan on viitannut istuvaan presidenttiin hieman kulmikkaammin sanankääntein ”sekarotuisena ali-ihmisenä”.

Ensimmäisen Nugent-fanin kommentoidessa, ettei todellakaan aio äänestää Trumpia, vaan pysyy mieluummin kotonaan, Nugent antoi sanansäilän jälleen viuhua: ”Kuinka erittäin kuubalaista sinulta.”

nugent-cuban

Olisihan siinä toki jotain vallan periamerikkalaista, että Trumpin ja Nugentin muodostama dynaaminen duo pääsisi maailmanpoliisina vallankahvaan kiinni.

Lisää luettavaa