Vuoden hypetetyin kotimainen debyyttialbumi sai julkaisupäivän – enää pari viikkoa odotusta!

Yeboyahin albumi julkaistaan 17. syyskuuta.

Harvaa tulokasta on seurattu mediassa niin herkeämättä kuin Yeboyahia. Hänen tekemisensä on dokumentoitu tarkasti aina Broflake-esikoissinglestä Dreamgirlsin kautta tekemiinsä featteihin, jotka ulottuivat esimerkiksi Vain elämää -ohjelmaan asti, ja Elovena-pienlevyyn, joka toi räppärille myös Emma-ehdokkuuden.

Omakustanneartistina aloittanut Yeboyah solmi alkuvuodesta levytyssopimuksen Sonyn kanssa. Monikansallisen yhtiön tallissa artisti on lähestynyt esikoisalbumiaan neljällä singlellä: Artistin arvomaailmaa esittelevä, kokeellisella bassovoittoisella biitillä jytisevä Mitä tarviit. Notkeasti bängäävä duuninteko-anthem Kredi. Tummasävyinen voimabiisi Just se. Letkeästi seksistä sanaileva Tekee mieli. Löydät biisit videoineen alta.

”Levyllä kuljetaan matka erilaisten visuaalisten ja henkisten tilojen läpi. Singlet on jo esitelleet mun eri puolia, mutta vasta albumilla pääsen näyttämään mun artistiuden koko kirjon”, Yeboyah sanoo.

Yeboyahin vielä toistaiseksi nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan perjantaina 17. syyskuuta. Sen julkaisua juhlistetaan Tavastialla 25. syyskuuta, keikan Facebook-sivu löytyy tästä. Lipunmyynti alkaa Tiketissä 2. syyskuuta.

PÄIVITYS 1.9.2021 klo 20.35: Lipunmyynnin aloituksen päivämäärä korjattu.