Vuoden isoimman hitin tehnyt artisti tuli kaapista – kollega on sitä mieltä, että ei olisi kannattanut

Lil Nas X tuli kaapista kesäkuussa, Young Thug kommentoi asiaa heinäkuussa.

15.07.2019

Lil Nas X julkaisi Old Town Road hitin, joka on sittemmin noussut isoimmaksi Billboard-hitiksi pitkään aikaan, rikkoen 22 vuotta vanhan ennätyksen. Kirjoitimme asiasta täällä, kannattaa käydä lukemassa.

Viime kuussa Lil Nas X tuli kaapista. Räppäri-laulaja itse piti asiaa päivänselvänä, mutta halusi kertoa asiasta erikseen.

Nyt Old Town Roadin uusimmalla remix-versiolla vieraillut räppäri Young Thug on katsonut asiakseen kommentoida ulostuloa. Young Thug on No Jumperin haastattelussa sitä mieltä ettei ulostulo olisi kannattanut, koska ”runkkarit tuomitsevat aina”.

Young Thug on sitä mieltä, että asia olisi pitänyt pitää omana tietona, koska hänen mielestään Lil Nas X nähdään nyt vain homona, eikä itse musiikista enää puhuta.

Aiemmin esimerkiksi Migos puhui samankaltaisia ILoveMakonnenin tultua kaapista. Heidän mielestään ILoveMakonnen on valehdellut itselleen, koska ei ole ollut oma itsensä kappaleissa.

ILoveMakonnen on räppäillyt biiseillään muun muassa masennuksesta ja huumeiden myynnistä, joten on erikoista etteikö hän voisi aiheista puhua homoudesta huolimatta, jos ja kun sanoitusten teemat ovat tai olleet oikeasti läsnä hänen elämässään.

Vielä alleviivattakoon, ettei Young Thug kritisoinut haastattelussa homoutta vaan muiden ihmisten näkökantoja. Asian voisi kuitenkin nähdä myös niin, että ulostulollaan Lil Nas X voisi avata homoseksuaalien tietä rap-maailmassa, sekä tuulettaa ihmisten näkökantoja. Voisi myös kysyä Tyler, the Creatorilta, onko hänen oma ulostulonsa vaikuttanut millään tavoilla menestykseen räpin saralla.

Katso Old Town Roadin ensimmäisen remixin musiikkivideo alta ja kuuntele sen alta uusin remix, jolla kuullaan siis myös Young Thugia.


Lisää luettavaa