Vuoden surullisin ”uutinen” taitaa olla tässä: Muppet Show’n rumpali Elukka kuollut 66-vuotiaana

Varoitus: sisältää satiiria.

Waterfront Whisper News –sivusto* julkaisi eilen uutisen, joka sai monet nieleskelemään. Sivuston uutisen mukaan Muppet Show’n legendaarinen rumpali Elukka eli Animal olisi kuollut 66-vuotiaana.

Uutisessa kerrotaan, miten Elukka soitti koko uransa yhtyeessä Dr. Teeth and The Electric Mayhem, josta tuli Muppet Show’n ikoninen housebändi vuonna 1975.

Uutisen mukaan Elukka kuoli ”threadbaring-syndroomaan” eli meille kaikille tuttuun ongelmaan kun pehmolelun kangas alkaa hapertua ja kuluu lopulta puhki.

”Vaikka hänellä olikin todettu threadbaringin syndrooma jo aiemmin, emme missään vaiheessa ajatellaan hänen loppunsa olevan niin lähellä. Kysyin Elukalta moneen otteeseen onko hän kunnossa, johon hän vastasi aina tuttuun tyyliinsä ANIMAL!! HAAAAH!!!!! Elukka oli aina… elukka, tiedätsä?”, Muppet Show’n surkeaakin surkeampi stand up -koomikko Fozzie kertoi.

Uutisen mukaan myös muut Muppet-hahmot muistelivat lämmöllä Elukkaa. Miss Piggy kertoi Elukan olleen hänen elämänsä tärkeimpiä ihmisiä. Ruotsalainen kokki puolestaan kertoi, miten Elukka tiesi kuinka ”tee bork de bork.”

* Tiedoksi: Uutinen oli satiirisivustolla, ja näin ollen EI TOTTA. Elukka elää ja voi hyvin. Sen sijaan ”uutinen” oli omalla tavallaan valtavan  hieno kunnianosoitus viimeisimmän kuukauden aikana menehtyneille rokkareille kuten Lemmy, David Bowie ja Glenn Frey.