”Vuonna 1962 olimme lapsia, emmekä olisi ikinä osanneet unelmoida siitä mihin musiikkimme veisi meidät” – Kaliforniassa perustettu rock-yhtye juhlistaa syntymäpäiviään kokonaisen vuoden verran

The Beach Boys juhlii olan takaa.

02.05.2022

Vuonna 1961 perustettu yhdysvaltalainen rock- ja pop-yhtye The Beach Boys juhlistaa syntymäpäiviään pitkän kaavan kautta, sillä bändi aikoo viettää 60-vuotisjuhliaan kokonaisen vuoden ajan.

Juhlintaan kuuluu muun muassa kesäkuussa julkaistava laajennettu versio yhtyeen suurimpia hittejä sisältävästä Sounds Of Summer: The Very Best Of The Beach Boys -albumista. Lisäksi yhtye tullaan näkemään uudessa dokumentissa, joka on parhaillaan tekeillä.

Lehdistötiedotteen mukaan The Beach Boysin 60-vuotisjuhlinta tulee sisältämään myös muun muassa kunnianhimoisia näyttelyitä ja tapahtumia, sekä uniikkeja yhteistöitä eri brändien kanssa.

”On vaikea uskoa, että siitä on jo 60 vuotta kun teimme levytyssopimuksen Capitolin kanssa ja julkaisimme ensimmäisen levymme”, yhtye sanoo tiedotteen mukaan. ”Vuonna 1962 olimme vain lapsia, emmekä olisi ikinä osanneet unelmoida siitä mihin musiikkimme veisi meidät, että sillä olisi niin iso vaikutus maailmaan, että olisimme edelleen rakastettuja, ja että sukupolvi toisensa perään löytäisi meidät.”

Lisää luettavaa