Vuonna 1984 Mikko Alatalo alisti Darth Vaderin ja Yodan pikkuruisiksi bitcheikseen – sisältää Star Trek -tilitystä

Star Wars kova, Star Trek kovempi, Mikko Alatalo kovin.

20.10.2015

Uusi Star Wars -traileri on saanut ihmiset Facebookissa sekaisin. Hyvä, on se kiva että Star Wars -faneja hemmotellaan taas, kun taas Star Trek -fanit saavat kyräillä mitä ihmettä tapahtuikaan maailman parhaalle scifisarjalle Deep Space Ninen jälkeen ja miten helvetissä Enterprise-sarja ryssittiin niin täydellisesti lupaavista alkuasetelmista huolimatta. Star Wars kun on silkkaa lasten scifiä verrattuna Star Trekiin, joka-

*SLAP*

No niin, läiskäisimme avokämmenellä verkkotoimituksemme scifinörttiä, jotta hän palaisi takaisin päiväjärjestykseen.

Niin, se uusi Star Wars -traileri! Sen näet alta, mutta sitä ennen jotain aivan muuta ja yllättävän ajankohtaista. Mikko Alatalo julkaisi vuonna 1984 albumin Ikävän karkoitus, ja levy sisältää kappaleen Maailmanlopun meininki. Internetin syövereistä löytyi hämmentävä, hämmentävä esitys luultavasti samalta vuodelta. Kovin tyylikästä koreografiaa sisältävällä videolla Mikko on pakottanut niin Darth Vaderin kuin Yodankin taustatanssijoikseen sinisankaisten silmälasiensa voimalla. Mukana on luonnollisesti myös avaruuspimatsuja ja robotti, koska miksi tosiaan ei?

Valitettavasti videon taso on vähän mitä on, joten mikäli sikäli kun löydät jostain vaikkapa ihan orginellin esityksen paremmalla kuvalla ja äänellä, niin otahan yhteyttä toimitukseen! Palkitsemme sinut ruhtinaallisesti.

Lisää luettavaa