Vuosikausia perhettään pahoinpidellyt laulaja antoi lausunnon – bändikaverit pitävät vain keinona manipuloida tilannetta

Scott Kellyn bändikaverit eivät niele lausuntoa sellaisenaan.

30.08.2022

Kerroimme eilen täällä, miten Neurosis-yhtyeestä parhaiten tunnettu 55-vuotias Scott Kelly on kertonut lopettavansa uransa musiikin parissa.

Kelly kertoi päätöksestään Facebookissa ja julkaisi samalla pitkän tekstin, jossa kertasi omaa käytöstään. Kelly on omien sanojensa mukaan pahoinpidellyt vuosikausien ajan vaimoaan ja lapsiaan niin henkisesti, taloudellisesti, verbaalisesti kuin fyysisestikin. Hän kertoi olevansa pahoillaan ja yrittävänsä parantua ongelmistaan.

Nyt Neurosisin muut jäsenet ovat antaneet lausunnon Kellystä, ja se on vähemmän mairittelevaa luettavaa. Bändin jäsenet sanovat suoraan, etteivät usko Kellyn käytöksen muuttuvan kauniista lauseista huolimatta.

Bändin mukaan he ovat yrittäneet puhua Kellyn kanssa tämän ongelmista vuodesta 2019 lähtien, mutta tämä ei ole vastannut hänen yhteydenottoihinsa. Yhtyeen jäsenet eivät kuitenkaan halunneet kertoa asiasta julkisuuteen Kellyn vaimon ja perheen pyynnöstä.

Bändin mukaan he yrittivät ottaa Kellyyn yhteyttä ja kysellä, mikä on bändin kohtalo ja mitä hän aikoo tehdä ongelmiensa suhteen. Kelly kuitenkin väisteli kysymyksiä, ei suostunut puhumaan heidän kanssaan eikä ottanut vastuuta teoistaan. Tuossa vaiheessa yhtye huomasi, että Kellyn teot ja valheet kulkivat aina samaa rataa.

Bändi painottaa, että näkee Kellyn ulostulon vain uutena yrityksenä manipuloida tilannetta, ja johtaa asiasta keskustelua Kellyn ehdoilla. Bändin mukaan Kelly tekee itsestään uhrin ja kärsivän osapuolen, vaikka hänen perheensä on se, joka on kärsinyt eniten.

Katso koko lausunto alta.

Lisää luettavaa