We Jazz -kausikortit arvottu

Arvomme kausikortteja Helsingissä, Tampereella ja Tallinnassa järjestettävälle We Jazz -festivaalille.

07.11.2019

We Jazz -festivaali levittäytyy Helsinkiin, Tampereelle ja Tallinnaan 1.–8. joulukuuta. Ohjelmassa on keikkoja niin perinteisessä klubiympäristössä kuin epäkonventionaalisemmissa puitteissa ja jopa täysin salaisia paikkoja yllätysesiintyjineen.

Kaikkea ei tietenkään ympäröi mystisyyden verho: We Jazzissa esiintyvät muiden muassa ambient-jazzin kotimaiset huiput Oddarrang ja 3TM, lounge-jazzin nuori kärkinimi Bowman Trio, Suomen dynaamisin ja telepaattisin duo Timo Lassy & Teppo Mäkynen, upeista keikoistaan tunnettu post-rockia jazziinsa ujuttava islantilaisyhtye ADHD ja ainakin allekirjoittaneen mielestä vuoden värikkäimmän ja mielenkiintoisimman jazz-albumin julkaissut monikansallinen Koma Saxo. Ja tässä vasta pintaraapaisu! Koko ohjelma löytyy tietenkin We Jazzin sivuilta, lippuja myy Lippupiste ja Facebook-tapahtumasivu on syytä klikkailla haltuun.

We Jazz lahjoitti Rumballe kaksi kausikorttia, jotka arvomme alta löytyvään kysymykseen oikein vastanneiden kesken. Kausikortilla pääsee kaikille We Jazzin keikoille paitsi Jazz kiinnostaa -brunssille. Arvomme voittajat 27. marraskuuta.

Kysymys: Monetta kertaa We Jazz -festivaali järjestetään tänä vuonna?

KILPAILUN ON PÄÄTTYNYT. Oikea vastaus on seitsemättä. Voittajiksi arvottiin Saana Holm ja Meeri Vuori.

Lisää luettavaa