Weekend-festivaali julkisti viimeiset kansainväliset artistikiinnityksensä – mukana Memphisistä ponnistava 19-vuotias räppäri

Weekend-festivaalin ohjelmisto on täten valmis.

1.–3. heinäkuuta 2022 Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävän Weekend-festivaalin ohjelma on valmis. Viimeiset kansainväliset artistikiinnitykset ovat yhdysvaltalais-räppäri NLE Choppa ja elektronista musiikkia soittavat tuottaja-dj:t Astrix ja Eli Brown. Yli 80 artistin voimin juhlittava Weekend-festivaali viettää tänä kesänä kymmenvuotisjuhliaan, ja artistikattaus pitää sisällään tanssi-, rap- ja popmusiikin kärkinimiä.

Tämän hetken kuumimpiin nouseviin nimiin kuuluva NLE Choppa on 19-vuotias Memphisistä ponnistava rap-artisti, joka nousi julkisuuteen jo 16-vuotiaana. Hänen ansioihinsa kuuluvat muun muassa yli 5 miljardia maailmanlaajuista suoratoistoa ja ehdokkuus vuoden 2020 BET Hip-Hop Awards -palkinnon parhaaksi uudeksi artistiksi.

Astrix on Israelista kotoisin oleva psytranceen painottuva tuottaja-dj, joka on yli 15 vuotta kestäneellä urallaan soittanut yli 1000 konserttia ympäri maailman. Eli Brown taas on Bristolista lähtöisin oleva tanssittavaan houseen keskittyvä tuottaja, joka on tehnyt yhteistyötä muun muassa Calvin Harrisin aliaksen Love Regeneratorin kanssa.

NLE Choppan esiintyminen nähdään Weekend-festivaalilla sunnuntaina, kuten myös Eli Brownin keikka. Astrix taas esiintyy festareilla perjantaina.

Muita kiinnityksiä festivaalilla ovat muun muassa StormzyPost MaloneTove LoDavid Guetta, ZHU, JVGPehmoaino, IbeF ja Proteus.

Lisää luettavaa