Wu-Tang -miehen ohjaaman elokuvan traileri katsottavissa – mukana yksi kovimmista toimintatähdistä

RZA kunnostautuu ohjaajana.

https://youtu.be/jn0ZSwD0dJI

Wu-Tang Clanin jäsen RZA on kunnostautunut lähivuosina myös elokuvaohjaajana.

Vuonna 2012 nähtiin klassisille kamppailulajielokuville kumartava debyyttiohjaus The Man With the Iron Fists. Viime vuonna ensi-iltansa sai 8 Milen inspiroima Love Beats Rhymes, pääosassa Azealia Banks nuorena räppärinä.

Uusin ohjaus on rupinen ryöstöelokuva Cut Throat City, jonka ensimmäinen traileri julkaistiin nyt. Katso yltä.

Juonikuvauksen mukaan elokuva kertoo neljästä lapsuudenystävästä, jotka palaavat kotikonnuilleen New Orleansiin hurrikaani Katrinan jälkeen. Kodit ovat tuhoutuneet, töitä ei löydy eikä hallitukseltakaan heru apua katastrofin uhreille. Olosuhteet ajavat ystävykset yrittämään vastahakoisesti uskaliasta ryöstöä kaupungin keskustassa. Homma kusee, ja kohta kintereillä ovat etsivät ja paikallinen rötösherra.

Rooleissa nähdään muun muassa Demolition Man ja White Men Can’t Jump -elokuvista tunnettu Wesley Snipes, Iron Manissa ja Hustle & Flowssa nähty Terrence Howard sekä räppäri T.I.

”Tavoitteenani on kertoa Amerikan tarinaa elokuvien ja musiikin kautta. Sinulla voi olla lahjoja, kunnianhimoa ja tavoitteita, mutta ne ovat katoavaisia. Kun ne katoavat, joudumme epätoivon valtaan.” kertoi ohjaaja RZA Comic-Con -tapahtumassa tänä vuonna.