Yeboyah julkaisi uutta musiikkia ep:n muodossa – mukana vierailevat Slani, Malu, Madboiali, Benzko ja Yokune

Kollaboraatio-ep Yebo& on nyt ulkona.

07.04.2023

Yeboyah on julkaissut tänään uuden ep:nsä nimeltään Yebo&.

Levyllä kuullaan yhteensä viisi kappaletta. Mukaan sisältyy myös aiemmin ilmestynyt, Slanin fiittaama 10X. Slanin lisäksi ep:llä vierailevat Malu, Madboiali, Benzko ja Yokune. Levyn kappaleista jokaisen on tuottanut Danitello. Ep:tä seuraa myös julkaisukeikka, joka pidetään Helsingin Korjaamon Kulmasalissa perjantaina 21. huhtikuuta.

Ajatus vierailevien artistien kanssa tehdystä julkaisusta on kytenyt Yeboyahin mielessä jo pidemmän tovin, josta artisti on kertonut seuraavaa:

”Halusin tän tulevan EP:n myötä luoda tilaa yhteisölliselle tekemiselle. Idea kollaboraatio-EP:stä on ollut mun mielessä jo useamman vuoden ja ajatus vaan jalostui kun reissasin ulkomailla viime vuonna. Mun mielestä Suomessa korostetaan tosi paljon yksin tekemistä tai sit jos tehdään yhteistyötä niin usein taustalla on hyötymistarkoitus. Mä haluan kannustaa ihmisiä siihen suuntaan, että luodaan yhdessä ja opitaan toisiltamme. Yhdessä luominen on monesti paljon haastavampaa koska jokainen tullaan eri paikoista, mutta yhdessä tekeminen on ainoa tapa miten voidaan mennä yhteiskuntana eteenpäin. Halusin myös tehdä fiittivalinnat fiilis edellä ja EP:lle päätyi upean Slanin lisäksi mukaan mun ystävä ja viime kesän keikoilla tuplannut MALU, inspiroivaa soundia tekevä Madboiali, saksalaisartisti Benzko, jonka tapasin Ghanassa ja mun pikkuveli Yokune.”

Kuuntele tuore ep-levy alta.

Lisää luettavaa