Yhden aikakauden päätös? Ruusut-yhtye esiintyy erikoiskonsertissa maaliskuussa

Melankolia Live saa jatkoa.

29.11.2023

Elektronisesta popistaan tunnettu Ruusut esitti kesällä Sideways-festivaalilla Helsingin jäähallin Black Boxissa Melankolia Live -erikoiskonsertin. Viime keväänä julkaistuihin Melankolia 1– ja Melankolia 2 -albumeihin pohjautuva kokonaisuus saa jatkoa ensi vuonna.

Yhtye nähdään erikoiskonsertissa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9. maaliskuuta. Ainutlaatuisella keikalla kuullaan Melankolia -albumien kappaleiden lisäksi valikoima biisejä yhtyeen aiemmilta levyiltä. Näyttävillä visuaalisilla elementeillä ja elämyksellisellä äänimaailmalla höystetty show rakentuu nyt Kulttuuritalolle tuorein elementein ja laajennetulla kokoonpanolla.

”Kulttuuritalon keikka on Ruusujen ainoa esiintyminen keväällä ja se päättää yhtyeen Melankolia -aikakauden. Luvassa on pianistilla ja jousikvartetilla laajennettu kokoonpano ja normaalia pidempi setti. Samalla kaksi ympyrää sulkeutuu kokonaan”, bändi kertoo.

Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä perjantaina 1. joulukuuta kello 9. Ennakkoliput alkaen 39,90 euroa plus mahdolliset toimituskulut.

RUUSUT: MELANKOLIA LIVE
La 9.3.2024 Helsinki, Kulttuuritalo

Ovet klo 18.30
Showtime klo 20.00

LIPUT
Myyntiin Lippu.fissa pe 1.12. klo 9
Alk. 39,90 EUR (+mahd. toimituskulut alk. 1,50 EUR)

Lisää luettavaa